HITTA DIN PASSION

Vem är du? Varför lever du?
Vad ska jag göra med mitt liv? Vad är meningen med mitt liv?

Detta är kraftfulla frågor de flesta av oss frågar oss själva någon gång i livet. Vad är det som jag skulle göra med mitt liv? Vad är min passion? Jag vill hjälpa dig att upptäcka hur du din passion.

Det är dags nu att … Upptäcka din passion. Har du någonsin känt lite vilsen eller ur läge i ditt liv och karriär? Gillar du vad du gör, men att det bara inte känns rätt? Är det något som saknas i ditt liv?

Skulle du vilja vakna varje dag med entusiasm och glädje för att leva? Det är möjligt.

När du har kontakt med ditt sanna jag då kan du leva livet med passion, syfte och mening. Genom att ansluta med ditt sanna jag du upprättar du ett underbart flöde av energi att komma från dig naturligt och enkelt. Resultatet är ett liv fyllt med passion, syfte, mening och oändliga möjligheter.

Vad är passion? Passion är starka kraftfulla känslor inom dig som ger dig den starka önskan, fokus, energi och entusiasm du behöver för att lyckas på alla områden i ditt liv. Ordet entusiasm kommer från det grekiska ordet ”entheos” som betyder ”att fyllas med Gud”.

När du verkligen är fylld med passion inuti är du strålande och andra kan se det och känna det. Människor vill ha vad du har. Och vad du har är ditt autentiska jag, som är extrem glädje, kärlek och spänning om allt i livet.

När du är passionerad och inspirerad skiljer det sig från motivation i att vara motiverad kräver mer av en extern push. Passion kommer inifrån. Den har en andlig karaktär till det. Ordet inspirerade betyder ”i anden.”