7 Frågor att hitta din sanna passion:

Enligt en färsk undersökning vet om 75% av befolkningen inte vad deras sanna passion är. Detta är en ögonöppnare för att göra det vi verkligen älskar är absolut nödvändigt om vi vill vara helt lycklig. Kanske är det därför det finns så mycket olycka i vårt samhälle, människor vet helt enkelt inte gör vad de är här på jorden för. Hitta din verkliga passion är inte så enkelt som det kan verka. Du måste fråga dig själv några frågor att sätta fingret på exakt vad du är född att göra. Här är mina 7 frågor som kan guida dig att hitta din ultimata passion:

Vad sätter ett leende på dina läpparna?
Är det någon speciell händelse, ett visst ämne som gör att hela ditt ansikte bara lättar upp? Vad det än är som får dig att le, och göra dig lycklig när du möter den, detta är ett tecken på något du brinner för. Jag tror verkligen att lycka och passion går hand i hand. Båda kräver varandra. Så efter vad som gör dig lycklig är ett underbart sätt att räkna ut vad du sattes på jorden för. Tänk på något som du gör eller något som du gör som ger dig total frid till dig när du gör det. Frid är lycka är passion.

Vad tycker du är enkelt?
Vanligtvis vad vi tycker är lätt för oss att göra, kommer att relateras till vad vi brinner för. Det är mycket svårt att hata något som är väldigt lätt för oss! Till exempel, låt oss säga att du är naturligt bra på att spela piano, hittar du aktiviteten lätt, och denna lätthet gör det mycket roligare för dig. Kul leder till lycka och lycka är synonymt med passion Så bedöm allt som du gör, vad det är som du hittar som är verkligen lätt och roligt, detta kan mycket väl vara din passion. Och tro inte att något är tabu eller dumt. Vissa människor har tagit sin passion för skateboard, ritning, eller samla till fullfjädrade karriärer. Kom ihåg detta du kan göra en karriär av något du brinner för.

Vad slår gnistor gällande din kreativitet?
En av mina passioner när jag växte upp var hockey. Men jag minns att jag spelade i timmar och timmar, och alltid kommer kom jag på olika ideer och olika metoder för att göra mål. Jag var alltid full av kreativitet när jag spelade hockey. Senare i livet utvecklade jag liknande kreativitet i näringslivet. Tänk på något i ditt liv där du alltid verkar utöka din horisont, alltid kommer med nya, roliga och spännande idéer som rör detta ämne. Vad gör dig kreativ, det är nog något som du är väldigt passionerad av.

Vad skulle du göra gratis?
I detta samhälle när vi styrs av den allsmäktiga dollarn. Det är så systemet fungerar, och detta är ett spel vi har att spela.Problemet med detta är att det leder till att många människor försöker att tjäna pengar, i stället försöka hitta det som gör dem lyckliga. Jag har läst otaliga historier om aktiemäklare och läkare till exempel, som lämnar sina välbetalda positioner följer vad de verkligen älskar. Det finns en anledning till det. Jag tror verkligen att om du följer vad du brinner för utan att tänka på om det kommer att göra dig rik eller inte, kommer ni att sluta vara framgångsrik. Om du gör vad du har en passion för tar det fram det bästa inom dig, och detta leder till storhet. Storhetens vindar leder till framgång. Tycker du att de mest framgångsrika människorna i världen kom till var de är för att de ville bli rika? Absolut inte, de gjorde det som det som de var passionerade av, och deras enorma framgångar var bara en biprodukt av deras engagemang. Så tänk på något som du bara älskar att göra, även om du inte fick betalt. Tänk på något som du ser fram emot att göra, något som du önskar att du kunde göra hela tiden.

Vad tycker du om prata om?
De samtalsämnen som vi definitivt kan säga att vi är intresserade av, detta är ett bra sätt att ta reda på vad vi verkligen njutar av i livet. För det mesta är vi inte helt medvetna om detta. Det är därför ett mycket bra sätt att räkna ut vad det är ordentligt, be dina vänner. Fråga dem vad de tror att du gillar att prata om för det mesta. Fråga dem vilket ämne som gör att dina ögon lyser upp, och förändrar hela ditt beteende. Jag kan garantera dig att några av deras svar kommer att vara förvånande för dig. Några av dessa saker var inte så klart för dig, men dina vänner kan se en reaktion i ansiktet som du inte kan se själv. Prova, det är en mycket insiktsfull insikt, och en som kan hänvisa dig närmare att räkna ut din passion.

Vad gör dig rädd för att misslyckas?
När vi gör det vi brinner för, har vi totalt förtroende för vår förmåga. Detta gör oss inte oroliga i vårt sinne, hur kan vi misslyckas när vi gör det vi älskar? Gör vad du älskar är en framgång i sig, så att det blir fel är en omöjlighet. Tänk på något som du bara gör eller vill göra, oavsett vad. Något som du inte har andra tankar om. Tänk på något som du känner att du måste göra och att ett misslyckande inte ens är möjligt för dig, eftersom blotta handlingen att göra det är som att resan och destinationen allt insvept i ett. Detta kan mycket väl vara din sanna passion.

Vad skulle du ångra att du inte har provat?

Vi har alla dessa drömmar, och på något sätt, skjuter livet oss i en annan riktning, och nästa sak vi vet, vi är långt ifrån de drömmar vi brukade ha . Om du var i slutet av ditt liv, vad skulle du ångra att du inte gjort? Vad skulle du ha velat göra, att du får en chans till? Tänk på vad det kan vara. Vad det än är som du kan få ångra nu eller senare för att inte ha provat, detta en bra chans, det vara din äkta passion. Det finns inget värre än att anlända i slutet av resan med ånger. Detta är anledningen till att hitta din passion, och efter det är så viktigt. Lev ditt liv så att du inte har ånger.