LEVER DU ETT LIV MED PASSION

Om du följde ditt hjärta och själ, hur skulle ditt liv gestalta sig då? Varje människa har en något unikt att bidra med till världen. Syftet är att du ska bli medveten om just din passion, livsglädje och meningsfullhet. Det ligger i vår natur att sträva efter helhet och passion är det som för samman din fysiska, mentala, själsliga och emotionella energi. När du är integrerad och medveten om vem du är och vad du vill så lever, känner, tänker och handlar du utifrån din sanna natur.

På denna sida så vill vi ge dig redskapen så att du kan hitta din passion, livsglädje och meningsfullhet och fylla på den, samt hjälpa dig så att du kan hålla dig i daglig kontakt med detta så mycket som möjligt.

Du är en fantastisk varelse, fylld av kraft, magi, liv och möjligheter, alla har vi passionen, livsglädjen och meningsfullheten inom oss, alla får vi och kan använda den för att skapa oss det bästa liv vi kan föreställa oss. Nu är det dags för dig att öppna nya dörrar, för att få ökad själs kännedom och självinsikt, för att få ny inspiration och livsglädje och ro i ditt inre centrum. så att du får kraft att vara dig själv och känna dig levande på alla plan i livet. Öppna dig för livet!

”Om du följer din sällhet så sätter du dig på ett slags spår som har varit där hela tiden, väntande på dig, och det liv som du borde leva.. När du kan se att du nu börjar att möta människor som befinner sig i ditt område av salighet, och de öppnar nya dörrar för dig hela tiden. Jag säger, följ din lycka och var inte rädd, och dörrar öppnas hela tiden där du inte hade någon aning om att det fanns några.
—Joseph Campbell

Är det inte vettigt att om du älskar vad du gör, så gör du det oftare, lättare, och fortsätter att bli bättre på det? När du gör det, så kommer det värde som du ger dig själv och som du ger till andra att växa otroligt och exponentiellt. Så det viktigaste är att börja göra vad du älskar nu. Agera! Gör dig immun mot distraktion! Komma på rätt spår och engagera … Visst kan det inte leda ett framgångsrikt eller ens miljoner dollar business över natten, men under loppet av tiden, det är helt möjligt, och det händer hela tiden. Om andra kan göra det, så kan du!
Det kommer inte att finnas något mer tillfredsställande än att följa din livssanning, din kallelse, syfte och passion till en givande och blomstrande företag eller karriär satsning som du älskar att göra, varje dag, och leva det liv du var ämnad att leva.

Är du redo att vara den du verkligen är med den storhet som du besitter varje dag med spänning och entusiasm? Är du redo att känna spänning-full av inspiration och idéer? Är du redo att upptäcka din passion?
– Bra! Nu är det perfekt tillfälle att börja. . .

Har du faller offer för alla enskilda och kollektiva livslögner? Studera få bra betyg, gå på högskola, och få ett jobb. Bilda familj, ha ett fritidsintresse och konsumera dig till en mening med livet. Detta har länge varit det budskap som borras in i oss sedan vi var barn. Det spelar ingen roll vilket jobb det är bara det är ett jobb. Vänta lite! Verksamheten i din dag, inklusive det arbete du gör, kan inte vara viktigare än att skapa ett passionerade liv för dig själv. Jag kommer att säga att chanserna är goda att du har försökt att leva upp till dessa livslögner alldeles för länge. Jag slår vad om att du inte längre är säker på vad som gör att du känner passionens glöd tändas inom dig som en rasande eld inom dig. Har jag rätt?

Är tanken att ens försöka sätta fingret på vad du brinner för gör att du känner dig orolig? förvirrad? överväldigad? lite rädd? Jag vill att du blundar, och för ett ögonblick tänker dig ett år framåt från idag. Jag vill att du skapar en bild av den person du är idag och om du fortsätter att leva som du gör hur kommer du att leva om ett år, fem år eller tio år framåt i tiden, vad har förändrats? Om du är trött på att känna fast, förvirrad, eller att livet är meningslöst, då är det dags att börja ta steg mot det liv du vill leva. Om du är redo att känna kontroll över din egen existens igen, då är det dags att upptäcka ddin passion.

finding-your-passionUpptäck din passion guidar dig genom en process av självkännedom och själv-förändring. Det finns ingen magisk trollstav eller hemlig trolldryck, det är hårt arbete, men utbetalningen är ett värt allt för den förnyade perspektiv du får baseras på den drivkraft som du skapar i ditt dagliga liv. Du kommer att överraska dig själv-mer än en gång-och drömmer större än du någonsin trott, du kommer att få lära dig att skapa passion och att göra verklighet av dina livsdrömmar

Vi är alla experter på att hitta ursäkter för att vi stannat eller fastnat i vår livssituation, att hålla sig från, att upptäcka vad vi verkligen vill i detta liv.

• Mitt liv är ganska bra redan, skulle jag bara vara tacksam.
• Jag har ingen aning vad jag brinner för, eller om att ens börja.
• Jag är så passionerat om så många saker, hur skulle jag välja?
• Jag är för gammal för att ändra, ska jag bara stanna kvar.
• Jag kan inte stå mitt jobb, men jag har en familj att försörja.
• Jag är rädd. Vad händer om ingen gillar mig i denna nya, passionerat liv?
• Jag är redo, men jag vet inte hur jag kommer att stanna på rätt spår.

Låter detta bekant? Våra ursäkter tjänar bara ett syfte i våra liv att hålla oss från att förändra våra liv. Är du redo att avslöja vad som saknats i ditt liv? Är du redo att upptäcka din inre passion och skapa ett mer givande, meningsfullt och lyckligt liv? Att upptäcka sin passion, är ett måste för alla som vill uppleva, glädje och meningsfullhet Underskatta inte din egen kraft. Detta är det ögonblick som allt förändras för dig. Om du är redo för ett liv fyllt av glädje och passion. Nu finns verkligen möjligheten att få det liv du alltid velat ha.