LEV DIN LIVSDRÖM ISTÄLLET FÖR ATT DRÖMMA OM DEN

Tiden är INNE och tiden är NU för att DU ska börja leva ut din dröm.

Det enda liv vi har är NU. Livets mening är ett liv med mening. Vem vill inte vara så motiverad av sin dröm och sitt livsmål att man knappt kan vänta med att gå upp på morgonen? Glädjen i livet är att göra skillnad för någon annan människa. När tankarna grundas på livdrömmen istället för minnen från det förflutna eller ångest för framtiden då vaknar de dolda livskrafterna inombords som tidigare varit sovande. Varje människa är MER än hon verkar vara. En människas liv är heligt. Ingen annan människa har rätten att på något sätt kränka en annan människas liv. Livets utmaning är att vara den bästa person man kan. Balans i livet mellan livets mening, relationer, känslor, hälsa och ekonomi är nödvändigt för att fullborda sitt livsmål.

För bra för att vara sant? Tja det är vad jag tänkte också. Då upptäckte jag något som tvingade mig att tänka annorlunda. Detta tänkte jag dela med mig till er, det har hjälpt mig många många gånger under årens lopp, så mycket att jag har fortfarande svårt att tro det själv.

Varje person på denna planet har en dröm, en önskan om saker och situationer de starkt önskar. Men en dröm, tror vi är bara en dröm, som är något utöver och utom räckhåll, bortom vår fattningsförmåga. Men vi kanske inte har den minsta aning om hur, eller i praktiken, vi ska införa dessa drömmar, önskningar och begär in i vår verklighet?

Så låt mig gissa nu är du nyfiken. Anledningen till att du har kommit in på denna sida, är att ta reda på hur, eller om, det är möjligt att göra dina önskningar, önskemål eller dröm sanna, eller hur? Nu gör jag inte anspråk på att vara en Geni med en magisk lampa, långt därifrån. Men jag vet ett sätt så att du kan få in allt som du längtar efter komma in i ditt liv. Jag ska dela min hemlighet med dig just nu. Du kanske tycker det är galet eller att jag är galen. Det är jag men vem bryr sig? Det fungerar. Okej låt oss vara allvarliga. Låt oss gå tillbaka till varför du är här. Till att börja med, om du inte har en viss dröm eller önskan i åtanke just nu, ingen panik, det kommer du mycket snart att kunna trolla fram.

Vad du måste göra nu är att sätta alla dina idéer om hur du brukar göra för att föra in saker och situationer i ditt liv, på ena sidan. Glöm ARBETE i vanlig bemärkelse. Ersätt det med LEK och titta på vad du nu håller på med gör det som den viktigaste och mest effektiva typ av LEK som möjligt. Nästa sak du måste göra är att radera orden stress och påfrestningar från dina tankar och ditt ordförråd. Ersätt dem med ordet magi. Jag använder ordet magi av den enkla anledningen att jag inte kan komma med något bättre.

Så vad är det exakt du ska göra? I grunden ska du leka med lite magi. Oroa dig inte det är säkert och du kommer inte att ”brinna på bål”. Bara så att du förstår, låt mig förklara i enkla termer vad MAGI egentligen är. Magi är i själva verket en kreativ och mirakulös kraft vi alla har förmågan att utnyttja och kontrollera. Starta nu med att lägga till ordet galen för att hur du skulle beskriva dig själv. Om du redan är lite galen fine, om inte bara gå med på det och låtsas att du är lite galen för en liten stund åtminstone. Vad du är på väg att göra är inte vanligt. Så gå inte tala om för andra människor vad du sysslar också, då kanske de tror att du har gått och blivit helt vriden!

Visste du att de flesta materialister, är människor som tillbringar all sin tid med att drömma och önska, utan att göra något av sitt inre liv, dessa lever hela sitt liv utifrån och in vi har blivit human bayings istället för Human Beings

Vad jag kommer att be dig att göra nu är att vara allvarlig för en stund och koncentrera dig på några, om inte alla, av dina viktigaste behov i livet just nu. Jag skulle också vilja be dig om att förverkliga alla dina behov om de kan tillgodoses om man kommer att göra vad jag föreslår. Tro mig det här är allvarliga saker, även om det är galet! Samtidigt kommer jag att be dig att hålla fokus på den materiella världen, på materiella ting och på allt materiellt som helhet, på ett sätt som väldigt få materialister har förmågan att göra. Börja inte en tänka, kan det göras och du ska göra det! Låt oss inse det, att överleva i den materiella världen, du är en komplett och fullkomlig döda förlust om du inte kan uppfylla dina materiella behov. Å andra sidan, om du tillbringar all din tid drömmer, önskar och leva inom gränsen för din fantasi då du har ungefär lika stor chans att möta dina behov som en snöboll i helvetet.

383788_353874528023438_1860421131_a

Den materiella världen, vare sig du vill det eller inte, är var du är, är det där vi alla på. Den sak att ”förstå” är att du har en inre förmåga att vilja och att ”trolla fram” material grejer, istället för att piska sig själv till döds för att tillgodose de materiella, emotionella och andliga behov.

Detta, naturligtvis, kommer bara att bli trovärdiga för dig, om och när dina drömmar och önskemål börjar gå i uppfyllelse. Eller när du börjar uppleva dem i ditt dagliga liv istället för att vara ”vackra bilder” i huvudet. Det gör naturligtvis innebära lite magi för att hjälpa det hela tiden.

Om du umgås i den materiella världen utan ”magiska” oundvikligen blir en kamp för överlevnad, en kamp att hålla sig flytande på ett hav av de ständigt ökande kraven på livet. Det finns inte en hel del magi i att göra det är det nu?

Kanske så långt i livet, har du haft ett par konstiga och underbara saker hända dig, de flesta av oss har. Problemet är att du har ingen kontroll om när dessa händelser inträffar. Så hur är om om du kan få det du behöver genom att begära?

Okej det är så det fungerar. Första sak att siffran är, vad är det du verkligen behöver? Jag menar inte vad du tycker ”heller. En fantasi är bara en övergående sak. Jag vill att du ska vara seriös, åtminstone i början. Du kan få ner till din fantasier när du har i din ägo alla de saker du verkligen behöver.

Du kommer bli förvånad över hur det fungerar och du kommer att ramla i golvet när du reda på hur enkelt och lätt det är, och jag lovar att du kommer att älska att göra det också.

OK nu för det. GET READY —- STEADY —- gå för det!