ÖPPNA DIG FÖR KÄRLEKEN I LIVET

Vad lever vi för? Vad är för oss det viktigaste i livet? Om någon frågar oss om vi kan nämna allt med ett ord? Det kanske verkar svårt, men jag tror att det finns ett ord så allomfattande att det uttrycker allt på en gång. Ett ord där alla känner igen sitt sökande, sin längtan. Ordet är kärlek.

39520-love-countless-love-hearts-wallpaper

Jag tror att kärleken är den grundläggande betydelsen för vår hälsa och överlevnad. Vi drivs framåt av kärleken. Men vad kärlek är, går det inte att ge en kort svar på. Det vi kan enas om är att alla vet att kärleken finns, att alla bär en del utav den i sig, att alla på något sett känt den och att kärleken aldrig upphör. Jag vill visa att det är möjligt att mitt i vardagslivet leva efter denna inre sanning som är stillhet och kärlek. Det är enkelt och fyllt av förundran att leva denna frihet utan illusionerna och kritiken. Vakna! Du är fri! Du är Frid, du är Glädje, Kärlek och Tystnad!

Kärleken är en vacker gåva som man inte kan slösa nog med.Den är en outsinlig källa.

När man har Kärleken i sitt hjärta är man rik.Låt Kärleken komma in i Ditt hjärta och låt den visa Dig hur vacker Du Är.

Om man älskar sig själv, med alla sina brister och fel, kan man ta hela världen i famn.

Jag uppmanar Dig alltså inte till att bli eller vara egoistisk utan just bara Kärleksfull.

Du skall börja med den Du har närmast, Dig själv! Låt Kärleken sedan sprida sig som just ringar på vattnet.

Ta vara på Dig själv, tyck om Dig och uppmuntra Dig att gå vidare in i Livet som är Ditt.

Låt Kärleken vägleda Dig och var uppmärksam på hur Din omgivning uppskattar Dig för att Du är den Du är.

Din skönhet kommer inifrån och om Du ser Dig själv som Den Kärleksfulla varelse Du är, lyser Du upp även för andra. Tänd en Livsgnista just för Kärlekens skull.

Längtan efter kärlek genomsyrar de flesta böcker, filmer, sånger och konstverk. Inget kan väcka så starka känslor som sann, äkta kärlek. Ingenting kan framkalla så mycket förlösande tårar som en film eller en bok, där ren, självuppoffrande kärlek skildras. Kärleken är den absolut dominerande kraften i alla människors liv, vare sig de erkänner detta eller ej. Ingen människa kan leva utan kärlek. Får vi inte kärlek dör vi sakta som människor, även om de biologiska livsprocesserna fortsätter.

Varför jagar alla människor efter kärlek? Varför är kärleken livsnödvändig? Svaret är att människan kommer från kärleken. Vårt ursprung är kärleken själv. Kärleken är det viktigaste i en människas liv, på grund av att hon är skapad till den högsta kärlekens avbild. Vi har kommit till jorden i och för kärlek. Kärleken är livets andes lag, från födelse till död. Kärlek är den starkaste kraft som finns. Det finns ingen starkare helande kraft än kärlek. Kärlek är ren magi. Kärlek förvandlar människor, utan att egentligen göra någonting. Enbart närvaron av kärlek förvandlar människor. Det finns ingenting mer heligt än kärlek, därför att kärlek är vad som gör människor hela.

Kärlek accepterar en människa som hon är. Kärlek skapar den frihet, som gör att en person kan vara sig själv. Kärlek skapar den avslappning, som gör att en person kan slappna av i sitt eget inre varande, i sitt sanna jag. Kärlek skapar känslan att vi kan acceptera och uppskatta det vackra person som vi redan är om vi lever utifrån vårt sanna jag. Kärlek är en inre kvalitet hos vårt sanna jag. Det är att upptäcka den

kärlekens källa djupt inuti oss själva, som är vår sanna inre natur. I djupet av vårt hjärta vet vi att vi redan är perfekta precis som vi är och i djupet av vårt inre sanna jag så vet vi att livet redan är perfekt precis som det är.

Kärlek är livet, fritt ifrån destruktivitet. Kärlek är att acceptera och att förändra längs en hinderbana. Kärlek är att ge sig själv det stöd man behöver för att gå vidare. Kärlek är att välja. Kärlek är att förlåta och försonas med sig själv. Att skapa den inre friden / freden. Kärlek är tolerans, tålmodighet, hopp och tro. Du är gjord av stjärnstoft lys upp ditt liv!

Kärlek är näringen i universum. Det är den viktigaste beståndsdelen i livet. Barn söker kärlek, de växer och lyckas genom kärlek och skulle dö utan den. Kärlek är energi, som i är i en oavbruten rörelse i världen och det finns inte en aspekt av ditt liv som inte innefattar kärlek. Även de mörkaste stunderna har ett inslag av kärlek eller behov av den, brist på den eller en önskan att skapa mer. Kärlek är en känsla i kroppen och i själen.

Kärlek är att rasera hindren och gränsmarkeringarna mellan din själs känslor och andra människor. Kärlek är helt enkelt en känsla av samhörighet och öppenhet i din själ. Kärlek är en känsla av närhet, värme, enhet, förståelse, samhörighet, helhet. Kärlek är inte en fråga om vad som händer i livet. Det är en fråga om vad som händer i din själ, ditt sanna jag.